sâmbătă, 2 mai 2015

Te-a parasit,dar tu il iubesti!Ce poti sa faci?



                                           Te-a parasit,dar tu il iubesti!Ce  poti sa faci?



    Probabil ai vrea sa-ti spun sa lupti ,sa nu-l lasi sa plece.Ca e necesar doar sa te schimbi si sa devii,in viziunea lui ,femeia ideala.Ca daca-i pui lumea la  picioare , va invata sa te iubeasca si se va intoarce la tine.Din pacate,o astfel de situatie cere exact contrariul: sa uiti si sa mergi mai departe.
  Am mai spus ca dragostea se naste din compatibilitate, ca e  o urmare a valorilor si conceptiilor comune.Devine veritabila tardiv, e o consecinta al unui intreg proces de cunoastere si convietuire. N-ai cum sa o provoci,apare de la sine.Si cel mai important,trebuie sa fie reciproca.Doar toate acestea,unite,reprezinta  reteta fericirii intr-o relatie.
 Ce inseamna asta? Intai de toate,e atractie.Aceasta uneste.Apoi apare pasiunea care  duce la cunoastere.Se iveste admiratia,care conduce la aprofundare.Din admiratie si aprofundare se naste afectiunea.Iar toate,combinate cu trecerea timpului,nasc dragostea veritabila.Ea reprezinta temelia unui cuplu frumos si puternic,capabil sa infrunte orice obstacol.
 In concluzie,daca nu renunti,lupti intr-o batalie pierduta din momentul in care el a renuntat si a plecat.Cersesti afectiunea unui barbat care nu poate sau nu vrea sa ti-o ofere.Te opui firescului, vei reusi doar sa prelungesti agonia si ,poate,sa amani inevitabilul.


Niciun comentariu: